Statist.no & Modell.no


Firmaet ble etablert i 1999, og vi hjelper hvert år tusenvis av statister med å få spennende statistjobber. Vi har over 1000 firmaer som søker etter statister hos oss, så sjansen for å få en jobb via oss er god! Statist.no er overlegent best i Norge på å levere statistjobber til sine medlemmer!. Når du registrerer deg som medlem på Statist.no eller Modell.no havner du i et register der film-, produksjons- og castingselskap, reklamebyråer, eventselskap og tvkanaler hver dag søker etter medvirkende til sine prosjekter.

Når du registrerer deg som medlem får du en egen side, der dine opplysninger lagres. Opplysningene er passordbeskyttede, og det er kun du og godkjente produksjonsselskaper som har tilgang til det du har lagt ut av opplysninger av deg selv.
Du kan døgnet rundt gå inn og endre siden din, og du har også muligheten å legge inn bilder eller film av deg selv.
Når du er registrert kan våre over 1000 registrerte film-, casting-, eventselskap og reklamebyråer finne deg når de søker statister, skuespillere, modeller eller eventpersonell på Statist.no

Her kommer noen eksempler på jobber: Statist i ICA reklamefilm, statist i musikkvideo med Kent, statist i filmen ARN, modell i H&M-katalogen, statist i vignett for TV4 osv. Statist.no har fra starten av formidlet over 10 000 statistjobber til statister i Norden. Du får også tilbud om gratis publikumsbilletter til TV-program.

Under menyen "Søk" kan du søke og se dine egne opplysninger, samt søke etter andre.

Bli statist
Lag en annonse