Del Skuespillere ønskes til kortfilm

Skuespillere ønskes til kortfilm

Jeg har nylig blitt ferdig med min første manus til en kortfilm. Kortfilmen heter «Intuito». Jeg samarbeider med en produsent som hjelper unge filmskapere. Jeg vil også være regissør på denne filmen og derfor er jobben min å finne skuespillere. Dersom du mener at du er den rette til å spille et av disse rollene, vil jeg gjerne møte deg så fort som mulig!

Du behøver ikke å ha erfaringer som skuespiller fra før, jeg leter etter mennesker som tørr å prøve. Man vet ikke hva man kan få til før man har prøvd. Først og fremst leter jeg etter mennesker med et åpent hjerte og som ønsker å skape noe spektakulært og magisk!

Rollene blir desverre ikke honorert.
Filmen skal filmes i Oslo.
Det regnes med at det vil ta 5 dager.
Når skal det skje?
Oppdatert informasjon: Produsenten mener at selve filmingen blir realistisk i september/oktober. Når det gjelder så burde det være realistisk med prøver i juli.

Skriv gjerne litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å være med filmen.
Neste steget blir et møte hvor vi skal prøve en scene som skal bli filmet og skal sendes til produsenten.

Her er synopsis:
«Intuito er en mystisk kortfilm om en kvinne som som ser ganske normal ut utenpå, men hennes indre skjuler noe veldig spesielt. Hva er dette og hvordan vil vil hun reagere? Hennes hemmelighet gjør at hun ser, opplever og føler verden på en helt annen måte enn andre, dette er både komplisert og fascinerende for henne. Hun opplever noe annerledes allerede som barn. Et av første hendelsene vil være et av hennes største sjokk i livet og det vil forandre livet hennes for alltid. Hennes reise handler også om å ikke glemme vår sjel i dagens verden og ikke glemme at vi ikke er roboter, men sjeler. Ikke glemme hvem vi innerst inne egentlig er. Sjeler på en menneskelig reise.
Blir du med på reisen?»

Jeg leter etter følgende roller:
- En jente mellom 10-11 år.
- En kvinne mellom 17-25 år, dette er hovedrollen. Jeg skriver 17-25 år fordi noen ser eldre ut enn alderen sin. Jeg ser etter noen som virker ung, men moden. Denne hovedrollen krever en person med spesiell, mystisk og magnetisk utstråling. En som til tider kan uttrykke mye med sin tilværelse, kroppsspråk og gjennom øynene sine. Dette er viktig siden denne kortfilmen er bygd på overnaturlige og psykologiske trekk, ikke bare dialoger.
- En kvinne mellom 35-45 år som skal spille en mor.
- En mann mellom 25-35 år som skal spille en lærer.
- En mann mellom 35-45 år som skal spille en far.
- En kvinne mellom 25-40 år som skal spille en butikkdame. Hadde vært bra om det var en type med intensive, dype og hypnotiserende øyne. En med elektrisk, magnetisk, mystisk og magisk utstråling.
- En mann mellom 17-25 år som skal en venn.
- En kvinne mellom 25-30 år som er mer som en statist, men med en liten replikk.

Tusen takk for din oppmerksomhet og gleder meg til å høre fra deg


Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber