Del HASTER! MØRKHUDET KVINNE søkes til rolle i infofilm i morgen

HASTER! MØRKHUDET KVINNE søkes til rolle i infofilm i morgen

Gavekort: 750 kr

HASTER! MØRKHUDET KVINNE søkes til rolle i infofilm. Onsdag 23.08!
Molte AS og Pro Sentret søker en MØRKHUDET KVINNE, 18-40 år, til å å spille en av hovedrollene under opptakene av ProSentrets nye infofilm. Hele filmen er sett/filmet gjennom øynene på 3 hovedpersoner, så man ender opp med å bare se føttene/hendene til skuespillerene. Rollen krever ingen replikker, men er av en mer teknisk karakter hvor skuespillerene må gå med et kamera på hodet.

Innspillingen er allerede i morgen! - Onsdag 23 august - og er fra kl. 09:00 til senest 17:00.

Oppdraget blir honorert med et OsloCity gavekort på kr 750,- (Dette er et halvveis veldedighetsoppdrag, og ProSentret har ikke mulighet til å betale folk for å være med)

Pro Sentret er Oslo kommunes hjelpetilbud for kvinner og menn med prostitusjonserfaring. De gjør en viktig jobb innen prostitusjons- og menneskehandelsfeltet og denne produksjonen skal hjelpe Pro Sentret om å spre budskapet sitt.
Et av de viktigste poengene med filmen er å vise at alle er velkommne på Pro Sentret, uansett alder, kjønn, legning, hudfarge og geografisk opphav. - så det kommer til å være en god blanding av folk på sett :-)

Statister/skuespillere må være komfortable med å portrettere prostituerte i Oslo, men vi skal unngå alle former for klisjeer innen utseende og bekledning, da meningen med denne filmen er å vise at prostituerte er helt vanlige folk som alle andre.




Les mer

Søknadsperioden er utløpt

Søknadsperioden for denne jobben er utløpt. Du kan fortsatt lese om det, men det er ikke lenger mulig å søke.

Se alle jobber